1 9 : 2 1
სარეკლამო ადგილი - 21
620 x 80
 | 

ბიზნესი

თბილისში ახალი სუში ბარი გაიხსნა, რომელსაც 5 ვარსკვლავით აფასებენ

 

18 ივლისს თბილისის მრავალფრეროვან ადგილებს კიდევ ერთი განსხვავებული და საოცრად გემრიელი ადგილი შეემატა „მაი როლი“ ასე ჰქვია სუში ბარს, რომელიც ლვოვის 95 ნომერში ლისის ტბის ასახვევთან მდებარეობს. გახსნაზე სხვა სტუმრებთან ერთად ჩვენც გახლდით დაპატიჯებულები

მისულებს სასიამოვნო გარემო დაგვხვდა, საოცარი ეზო ბევრი მცენარითა და არაჩვეულებრივი დეკორაციებით. გახსნა ქართველი არტისტი anna sue - ს საოცარი მუსიკა ახლდა 

ქრისტი ყიფშიძე: საოიცარი ადგილია ნამდვილად, რაც შეეხება სუშის პირადად მე საქართველოში მსგავსი გემო არ გამისინჯავს წარმატებას ვუსურვებ და ვუწევ რეკომენდაციას 

საღამოს ბევრი ინფლუენსერი შე4ვნიშნეთ და აზრი გემოსთან დაკავშირებით მათაც ვკითხეთ 

ლიკუნა ხაჭაპურიძე: საოცარი სუშია მე საქართველოში ცოტა ადგილი მეგულება, სადაც შეძლებთ ასეთი იაპონური სამზარეულოს შედევრების დაგემოვნებას 

ნინჩო ჯეირანაშვილი (პრ მენეჯერი) ჩვენი ძირითადი მიზანია ვიყოთ ხარისხზე ორიენტირებულები პროდუქცია არის სრულიად ფრეში, რაც შემდგომ რა თქმა უნდა გემოზე აისახება გვაქვს 40 სახეობის როლი, 20 სახეობის სეტი და ჩვენი შეფის საავტორო 10 სახეობის როლი, რომლის დაგემოვნებას მხოლოდ ჩვენთან შეძლებთ. ჩვენი სამზარეულოს დაგემოვნება, როგორც ადგილზე, ასევე ვოლტის მეშვეობითაც შეძლებთ კომპანიას აქვს საკუთარი უფასო საკურიერო მომსახურებაც, რაც დამერწმუნებით დამატებითი კომფორტია მომხმარებელთათვის. 

ლიზა ყენია: საოცარი გემოა და სრულიად განსხვავებული როლები დღეს აღმოვაჩინე როლი რომლის შემადგენლობითაც დავინტერესდი, აღმოჩნდა, რომ ეს როლი უნიკალურია თავისი შემადგენლობით ვაშლი გამოყვანილი ორაგული, რომელსაც თავად შეფი არტური ამზადებს კრემ-ყველი და ბონიტოს ფანტელებია, მერწმუნეთ ეს როლი თქვენი ფავორიტიც გახდება მე 5 ვარსკვლავით შევაფასებდი „მაი როლ“-ს 

არტურ კალმიკოვი: ( შეფი) ჩვენ ხარისხზე ვართ ორიენტირებულები, რაც შეეხება კითხვას თუ რატომ არის ასეთი განსაკუთრებული გემო „მაი როლი“ს სუში პასუხი ერთია მაღალი ხარისხის პროდუქცია და გემოების კომბინაცია ჩემი მიზანია სავტორო როლებს ქონდეს გემო რომლის დაგემოვნების შემდეგ აუცილებლად დაგამახსოვრდებათ. კომბინიერბული დაბალანსებული გემო რომელსაც მხოლოდ „მაი როლი“ გთავაზობთ

 მის: ლვოვის 95   ტელ:551515851  

ფეისბუქი : https://www.facebook.com/myroll.ge

 

კომენტარები

მსგავსი სიახლეები

  • 12:37

    თიბისის ტექსკოლაში 600-მა უფროსკლასელმა ტექნოლოგიე...

    ტექსკოლა თიბისის საგანმანათლებლო ინიციატივაა, რომელიც მთელი საქართველოდან უფროსკლასელებს აძლევს შესაძლებლობას გაეცნოს და შეისწავლოს ტექნოლოგიური პროფესიები თიბისის სრული დაფინანსებით. ტექსკოლის მე-4 ...

  • 11:34

    „თეგეტა ჰოლდინგის“ 2 თანამშრომელი Forbes 30 UNDER ...

    „თეგეტა ჰოლდინგის“ თანამშრომლები, მანანა ხინაშვილი და ლევან მამულაშვილი - Forbes 30 UNDER 30-ის გამარჯვებულები არიან. უკვე მეექვსე წელია, Forbes Georgia-ს პროექტი 30 UNDER 30 იმ ახალგაზრდ...

  • 18:27

    თიბისის ტექ ჰაკათონი ინოვაციური იდეებისთვის — შევხ...

    ტექნოლოგიურ სამყაროში ჰაკათონების პოპულარობა და მნიშვნელობა ელვისებურად იზრდება, რადგან ისინი ინოვაციური იდეების განხორციელების, გუნდური მუშაობისა და კრეატიულობის გამოჩენის შესანიშნავი საშუალებაა. ნებ...

  • 15:10

    „TBC x USAID ტექნოლოგიური განათლებისთვის“: 800-ზე...

    პროექტი "TBC x USAID ტექნოლოგიური განათლებისთვის’’, რომელიც ქვეყნის ტექნოლოგიური ეკოსისტემის გაძლიერებას ისახავს მიზნად, გრძელდება და კიდევ უფრო მასშტაბურ სახეს იძენს.  შემოდგომის ნ...

  • 15:03

    Impact Hub Tbilisi-ის სტარტაპ აქსელერატორი იწყება...

    სტარტი აიღო Impact Hub Tbilisi-ის სტარტაპ აქსელერატორმა, რომელიც მიზნად ისახავს ადგილობრივი ტექნოლოგიური სტარტაპების განვითარებას და მათთვის ინვესტიციის მოზიდვის შესაძლებლობის გაზრდას. შესარჩევ კონკუ...

  • 12:43

    თიბისი ბიზნესის პანელური დისკუსიების სერია - ხუთშა...

    ხუთშაბათის შეხვედრები 17 ოქტომბერს, 19:00 საათზე, ქუთაისში დაბრუნდება ახალი სერიით და ამჯერად მრგვალი მაგიდის გარშემო მოწვეული სტუმრები იქნებიან: ანდრო დგებუაძე, გიორგი სიმონგულაშვილი (GEC Consulting...

  • 14:38

    Impact Hub Tbilisi-ის სტარტაპ აქსელერატორი იწყება...

      15 ოქტომბერს, 17:00 საათზე, სასტუმრო ROOMS-ის საკონფერენციო სივრცეში სტარტს აიღებს Impact Hub Tbilisi-ის სტარტაპ აქსელერატორი, რომელიც მიზნად ისახავს ადგილობრივი ტექნოლოგიური სტარტაპების განვი...