0 2 : 3 4
სარეკლამო ადგილი - 21
620 x 80
 | 

სოც. მედია

შაქარი ისეთივე დამოკიდებულებას იწვევს, როგორც კოკაინი

კალიფორნიის უნივერსიტეტის მეცნიერების განმარტებით რაფინირებული შაქარი (შაქრის ფხვნილი,პუდრი) ისეთივე დამოკიდებულებას იწვევს, როგორსაც თუთუნი, ალკოჰოლი და კოკაინი. კვლევებით დადგენილია,რომ შაქრის ფხვნილი ორგანიზმის ძლიერი სტიმულატორია, ჭარბი შაქარის მიღება კი ჯანმრთელობისთვის ისეთივე სახიფათოა,როგორც კოკაინი.

კომენტარები

მსგავსი სიახლეები